Winco
WINCO NEDİR
WİNCO Haberleri
WINCO NEDİR ?

TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) verilerine göre 2021 yılında Türkiye genelinde 1 milyon 491 bin 856 adet konut satışı gerçekleşmiştir. Türkiye'de konut almak isteyenler özellikle Kentsel Dönüşüm, Nitelikli Gayrimenkul Projeleri ile En İyi Müteahhit hizmetlerini sunan firmaların projelerini tercih etmektedirler. Şu anki ortamda döviz kuru nedeniyle cazip imkanlarla sunulan kaliteli konut avantajlarına Yabancı Yatırımcılar tarafından da büyük talepler oluşturulmaya başlanmıştır.

Var olan kurumsal gayrimenkul ve geleneksel yöntemlerle çalışan emlak firmaları, yurt içi ve yurt dışı emlak alım taleplerini yeterince karşılayamamaktadır. 

WINCO; bu nedenler üzerine Uzmanlarıyla AR-GE çalışmalarına yoğun emek ve çaba göstererek, modern bir emlak satış yapısına ulaşmak için,

  • WINCO MERKEZ
  • Master Franchise
  • Çözüm Ortakları (Bölge Temsilcilikleri)
  • İnşaat Firmaları
  • PROJELER
         Ve, bu Organizasyona çevrelerindeki alım-satım-kiralama taleplerini WINCO'ya Yönlendirme yapan 
  • Bağımsız Temsilciler' den oluşan Dünyada Eşi benzeri görülmemiş bir yapı kurgulayıp 

DÜNYADA İLK DEFA Emlak Network Marketing Sistemini hayata geçirmiştir. 

Ofislerin ve diğer emlak satış ofislerinin en büyük sıkıntısı Sözleşmeli Portföylere ve Alıcıya ulaşmada yaşadıkları problemlerdir. Bu sıkıntı ve problemler, WINCO Emlak Network'üne Üye olan ve WINCO tarafından gerek online gerek seminerler aracılığyla verdiği eğitimlerle desteklenen Bağımsız Temsilcilerin çevrelerindeki alım-satım ve kiralama taleplerini WINCO Havuzuna iletmesiyle çözümlenecektir. 

Ayrıca Emlak Ofisleri ağırlıklı olarak 2. El konut satmakta, Proje satışlarını genel itibariyle Proje Sahibi firma veya Proje Satış Ofisleri gerçekleştirmektedir. 

WINCO burada da devreye girerek, gerek WINCO Merkez olarak, gerek Çözüm Ortaklarının, gerekse Bağımsız Temsilcilerin sisteme dahil edeceği Projelerin satışlarını Tüm Çözüm Ortaklarının satış yapmasına imkan vererek yine benzeri görülmemiş bir satış organizasyonu sağlamaktadır.
 facebook sayfamızı takip edin. COPYRIGHT (C) 2022 WINCO ALL RIGHTS RESERVED. WİNCO