Winco
Franchise Desteklerimiz
WİNCO Haberleri

1) WINCO ACADEMY İle Eğitim Desteği: Broker, Bölge Temsilcileri, Gayrimenkul Danışmanları ve Ofis Asistanlarına Uzman ekibimiz ve Eğitim konusunun uzmanları tarafından Gayrimenkul, Pazarlama, İletişim, Portföy / Müşteri Nasıl Bulunur, İkna Kabiliyeti, Satış Pazarlama Teknikleri, Tapu İşlemleri, Bölge Analizi Nasıl Yapılır, Takım Çalışması, Yetki Belgesi Alma, Zaman ve Portföy Yönetimi, WINCO Sistemi Hakkında Özel Eğitim, Müşteri Hizmetleri, İnternet Üzerinden WINCO Web Portalının Kullanımı, İnsan Kaynakları Eğitimi, Kişisel Gelişim (NLP) Eğitimleri vb. gibi Gayrimenkul Sektörünün ve Gayrimenkul Danışmanlığının gerektirdiği  bilgi ve donanımların eğitimleri gerek Genel Müdürlüğümüzde gerekse sahada çeşitli aktivitelerle desteklenerek verilecektir.

 

2) İnsan Kaynakları Desteği: Franchise Ofislerde görev alacak Gayrimenkul Danışmanlarının ve diğer personellerin seçiminde İnsan Kaynakları desteği. (Gayrimenkul Danışmanı adaylarına ulaşılması WINCO  sisteminin kendilerine anlatılmasından sonra ihtiyacı olan Franchising Ofislerine yönlendirilmesi)    

                                                    

3) Portföy Paylaşım Desteği: WINCO Ofislerinin hazır portföylerini tüm Franchising Ofisler birbirlerine müracaat ederek birbirlerinin emlak ve müşteri portföylerini kullanabilirler. Bu paslaşmaları Genel Müdürlüğe fax veya e-posta yolu ile düzenli olarak bildirerek genel müdürlüğü bu paslaşmalardan haberdar ederler.

 

4) Teknoloji Desteği: WINCO www.winco-tr.com adresi üzerinden web sitesi yayınını gerçekleştirmektedir. Web sitemizin arka planında Franchise Ofislerin ve Bölge Temsilcilerinin kullanımına açık dinamik bir yapı vardır. Ücretsiz olarak vereceğimiz şifre sayesinde elinizdeki gayrimenkulleri, müşterileri ve gayrimenkul resimlerini network sistemimize kayıt ederek dünya çapında gayrimenkul pazarlama ve reklam şansı sunuyoruz. Her Franchising Ofisimize web sayfamızda özel sayfalar açılmaktadır. Bu sayfalarında diledikleri düzenlemeleri yaparak, broker ve gayrimenkul danışmanları hakkında bilgileri, portföylerini sergilemeleri, adres, e-posta, telefon ve ulaşım bilgilerini, resimli emlak vitrini ilanlarını yayınlama hakkını sunuyoruz. Tüm Franchising Ofisler ve Bölge Temsilcileri dünyanın her yerinden kendilerine özel şifrelerini girerek sistemi takip edebiliyor. (Portföy girme, resim yükleyebilme, mal sahibi ve müşteri bilgilerine anında ulaşım, gelen maillere ulaşım  kolaylıkları vb.)

 

5) Özel Proje Desteği: WINCO Genel Müdürlüğümüzde bulunan Özel Proje Koordinatörlerimizin yapmış oldukları proje anlaşmalarımızı tüm Franchise Oislerimiz ve Bölge Temsilcilerimiz ile paylaşıp onların satışına sunarız.

 

6) Franchising Koordinatör Desteği: Ofisinizin ilk kurulum aşamasında veya daha sonraki dönemlerde sistemi kurmakta, işletmekte, takıldığınız konularda bireysel ve teknik olarak Franchising Koordinatörlerimiz yanınızda hizmetinizde.

 

7) Finans ve Hukuk Danışmanlığı: Çalışmalarınız sırasında karşılaşacağınız mali ve hukuki problemlerde danışabileceğiniz, iş yaptırabileceğiniz, özellikle gayrimenkul alanındaki WINCO özel anlaşmalı avukatlarından profesyonel hukuk desteği alabilirsiniz.

 

8) Marka ve Kurumsal Kimlik Desteği:  Emlak sektöründe son yıllarda sokak arası ve çantacı emlakçılara olan güvenin giderek azalması itibar görmemesi ve sayıca azaldıklarından günümüzde tüm dünyada kurumsal faaliyetler gösteren emlak zincirleri faal olarak güçlerini ve etkilerini  göstermeye  başlamışlardır. Ve böylece tüm mal sahipleri ve müşteriler kurumsal emlak zincirlerini tercih eder hale gelmişlerdir. WINCO markasını daima yanınızda hissederek Türkiye’ye yakışır bir sistemin parçası olacaksınız.

 

9) Reklam ve Sponsorluk Desteği:  WINCOnun yapmış olduğu Reklam ve Sponsorluk çalışmaları sayesinde büyük ve tanınmış bir markanın gücü ile hareket edersiniz. Bu sayede bireysel olarak yapacağınız reklam ve tanıtım çalışmalarından çok daha fazla verim alacaksınız.  

 facebook sayfamızı takip edin. COPYRIGHT (C) 2022 WINCO ALL RIGHTS RESERVED. WİNCO