Winco
W.B.T.'nin Avantajları
WİNCO Haberleri

WINCO BÖLGE TEMSİLCİSİ AVANTAJLARI :


W.B.T. sorumlu olduğu bölgede kendine ait portföylerin dışında, WINCO Bağımsız Temsilcilerinin referanslarıyla  gelen Alım-Satım ve Kiralama taleplerinde de yetkilidir. Böylece  WINCO Bölge Temsilci'leri portföy ve alıcı bulmakta zorlanmadan satış yaparlar.

W.B.T.'ler sorumlu oldukları bölge dışında da çalışabilirler, yani kendi portföylerini oluşturma hususunda bölge sınırlaması yoktur. Sınırlama WINCO Bağımsız Temsilcilerinden ve Merkeze direk gelecek olan portföylerin dağılımında geçerlidir. Kısacası sorumlu olmadığı bölgeden W.B.T. 'ye portföy verilmez, ancak alım taleplerinde portföyün hangi bölgede olduğu önemli değildir. Portföye uygun alım talebi olduğunda WINCO bölge ayrımı olmaksızın talebi  W.B.T. 'ye iletir.

W.B.T.'ler sorumlu oldukları bölgede ve bölgesinin dışındaki kendilerine ait olan portföylerde, WINCO tarafından yönlendirilecek olan her türlü Alım-Satım ve Kiralama taleplerini değerlendirmek, portföy alım veya yer gösterme, satış, kiralama vb. hizmetleri vermekle yükümlüdür.

W.B.T.'ler aynı zamanda Bağımsız Temsilci olarak WINCO NETWORK Sistemine de dahil olurlar. Böylelikle WINCO NETWORK Sistemi sayesinde oluşturacağı üyelerinin referanslarından da Satış Kazancı elde ederler.


BÖLGE TEMSİLCİSİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN


 facebook sayfamızı takip edin. COPYRIGHT (C) 2022 WINCO ALL RIGHTS RESERVED. WİNCO